Asphalt 6: Adrenaline HD

Asphalt 6: Adrenaline HD (Symbian ^3 - Anna - Belle)

3D-racegame voor Symbian met razendsnelle actie

VOOR

  • Schitterende graphics
  • Fraaie wagens en parcours
  • Verschillende opties voor besturing

TEGEN

  • Driften moeilijk te stoppen

Excellent
9

Asphalt 6: Adrenaline HD is een 3D racegame voor Symbian. Met tientallen prachtige wagens, schitterende locaties en online multiplayer-opties biedt het spel veel actie.

Asphalt 5 was met goed recht een daverend succes en met Asphalt 6: Adrenaline HD bouwt Gameloft verder op de succesformule. Het spel biedt namelijk niet alleen schitterende 3D-beelden, maar ook een fraaie verzameling wagens om mee te racen. Zo komen topmerken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Ducati aan bod.

De locaties helpen ook om van Asphalt 6: Adrenaline HD een gevarieerd racespel te maken, met parcours in onder andere L.A., Tokio en de Bahamas. Qua besturing heb je meerdere opties: zo stuur je met een wiel óf door je toestel te kantelen. In de auto-accelerate modus beweeg je automatisch, maar je kunt ook kiezen voor een gas- en rempedaal. 'Driften' (dwars door de bocht gaan na 't remmen) gaat helaas vaak te lang door in Asphalt 6: Adrenaline HD.

Door de fraaie graphics, coole wagens en pijlsnelle actie is Asphalt 6: Adrenaline HD een aanrader voor elke racefanaat met een high-end Nokia telefoon. Ben je een racefanaat, check dan ook meteen het spel GT Racing: Motor Academy HD.

Meeste downloads Racespellen voor symbian

Meer
Asphalt 6: Adrenaline HD

Download

Asphalt 6: Adrenaline HD (Symbian ^3 - Anna - Belle)

Beoordelingen about Asphalt 6: Adrenaline HD